Visgilde Lijffijt & De Jong

Biltstraat 50
3572 BD Utrecht
(030) 2760088

In de oven

Leg de vis in een ovenvaste schaal en begiet hem met visbouillon, wijn, melk, water, etc. Voeg er dan tuinkruiden, fijngehakte ui, wortels, takjes selderie en/of stukjes citroen bij. De schaal bedekken met folie en ca. 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C zetten.

Neem de vis voorzichtig met een vismes uit de schaal en gebruik het stoofvocht voor een saus. Bereiding in de oven is geschikt voor hele vis, filets of moten.

Hulpmiddel: een ovenvaste schaal
Bereidingstijd: 15-20 minuten voor zowel hele vis, filets als moten (zie ook de tabel met bereidingstijden)

Tip: Visgilde heeft kant-en-klare ovenschotels met verse vis, kruiden en diverse sausen. 20 minuten in de oven of 5 minuten in de magnetron en alle eer komt u toe.

Visgilde Lijffijt & De Jong

Biltstraat 50
3572 BD Utrecht
(030) 2760088

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 10:00 - 19:00
woensdag 09:00 - 19:00
donderdag 09:00 - 19:00
vrijdag 09:00 - 19:00
zaterdag 08:30 - 18:00
zondag Gesloten